Duhový letorost

22. až 24.9.2000, Železná

Už se stalo tradicí, že se poslední letní víkend v roce sejdeme a zavzpomínáme si na báječnou dobu léta, prázdnin a táborů. Letošní rok nebyl výjimkou a tak jsme se opět sešli na turistické základně v Železné.

foto   foto

Hned po příchodu nás čekala "šoková terapie". Paní správcová nám řekla, že v tom termínu tam nikdo neměl být (naštěstí jsme to měli už cca půl roku písemně potvrzené) a tak, že základnu slíbila jednomu pánovi k oslavě jeho narozenin. Nakonec vše dopadlo ve prospěch náš a ten dotyčný chlápek si slavil pěkně doma.

foto   foto

Sotva jsme se ubytovali, vyběhli jsme hned na zahradu a králi spoustu her a to tak dlouho, až se setmělo. Po zaslouženém spánku jsme však začali nanovo. Hned po snídani jsme se vydali do blízkého lesa, kde jsme hráli různé bojovky. Hry v lese pokračovali i odpoledne. Odpoledne jsme si také řekli něco o turistických mapách. Toto povídání a procvičování volně přešlo na soutěže a hry v klubovně u kterých jme vydrželi skoro do 01:00 hod. ráno. Tím pádem jsme v neděli dlouho spali a tak jsme stihli už akorát uklidit a pojest a pak jsme se už museli vydat směr nádraží...

zapsal: Kozlík

ZPĚT

Copyright (c) 2001 Duha Arnika Krnov